M.Plis-Lozer (MP)
Nr
Godz
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
1
8:00- 8:45
2BKC
-1/2
t gastronomi
111 (72)
1BKC
-1/3
t gastronomi
111 (72)
1BKC
-1/3
t gastronomi
111 (72)
2BKC
-1/2
t_pod.żig
111 (72)
2TŻ
t_zas.ż.czł
111 (72)
2
8:50- 9:35
2BKC
-1/2
t gastronomi
111 (72)
1BKC
-1/3
t gastronomi
111 (72)
4PTŻ
p_p.pl.ż.gas
111 (72)
2BKC
-1/2
t_pod.żig
111 (72)
1TŻ
t_wyp. z.gas
111 (72)
3
9:40-10:25
4PTŻ
p_p.pl.ż.gas
111 (72)
1BKC
-1/3
t_pod.żig
111 (72)
2TŻ
t gastronomi
111 (72)
4
10:40-11:25
2TŻ
t gastronomi
111 (72)
1BKC
-1/3
t_pod.żig
111 (72)
2TŻ
t gastronomi
111 (72)
5
11:30-12:15
2TŻH
-2/3
t gastronomi
110 (73)
2TŻ
t_zas.ż.czł
110 (73)
4PTŻ
t_pl.ż.pr.g
112 (71)
2TŻ
t gastronomi
111 (72)
6
12:20-13:05
2TŻH
-2/3
t gastronomi
110 (73)
1TŻ
t_pod.gastr.
112 (71)
7
13:15-14:00
2TŻH
-2/3
t gastronomi
111 (72)
8
14:05-14:50
2TŻH
-2/3
t gastronomi
111 (72)
Obowiązuje od: 29.01.2024 (korekta sal)
Drukuj plan
wygenerowano 05.02.2024
za pomocą programu
Plan lekcji Optivum
firmy
VULCAN