M.Plis-Lozer (MP)
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:00- 8:45 2BKC-1/2 t gastronomi 111 (72)
1BKC-1/3 t gastronomi 111 (72)
1BKC-1/3 t gastronomi 111 (72)
2BKC-1/2 t_pod.żig 111 (72)
2TŻ t_zas.ż.czł 111 (72)
2 8:50- 9:35 2BKC-1/2 t gastronomi 111 (72)
1BKC-1/3 t gastronomi 111 (72)
4PTŻ p_p.pl.ż.gas 111 (72)
2BKC-1/2 t_pod.żig 111 (72)
1TŻ t_wyp. z.gas 111 (72)
3 9:40-10:25     4PTŻ p_p.pl.ż.gas 111 (72)
1BKC-1/3 t_pod.żig 111 (72)
2TŻ t gastronomi 111 (72)
4 10:40-11:25   2TŻ t gastronomi 111 (72)
  1BKC-1/3 t_pod.żig 111 (72)
2TŻ t gastronomi 111 (72)
5 11:30-12:15 2TŻH-2/3 t gastronomi 110 (73)
2TŻ t_zas.ż.czł 110 (73)
  4PTŻ t_pl.ż.pr.g 112 (71)
2TŻ t gastronomi 111 (72)
6 12:20-13:05 2TŻH-2/3 t gastronomi 110 (73)
    1TŻ t_pod.gastr. 112 (71)
 
7 13:15-14:00       2TŻH-2/3 t gastronomi 111 (72)
 
8 14:05-14:50       2TŻH-2/3 t gastronomi 111 (72)
 
Obowiązuje od: 29.01.2024 (korekta sal)
Drukuj plan
wygenerowano 05.02.2024
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum