Zastępstwa

Szanowni  Państwo!
W ramach projektu
Edukacja Kluczem do kariery – kompleksowy program rozwoju uczniów i uczennic pięciu szkół z Powiatu Bolesławieckiego –
w bieżącym roku szkolnym organizowane będą dla uczniów ZSOiZ następujące zajęcia:
     I Kontynuacja:
1) Język niemiecki / zajęcia dodatkowe – 4 grupy po 8 osób - pani E. Chomiaczewska (2 grupy), pani I. Szymecka (1 grupa)                                                 oraz pani B. Żuromska (1 grupa).
2) Język angielski / zajęcia dodatkowe – 2 grupy po 8 osób - pani G. Słotwińska (za M. Weneny) (1 grupa) oraz pan D. Głaz (1 grupa).
3) Prowadzenie spraw rachunkowo – finansowych – 1 grupa 10 osób – pani E. Gorczyca.
     II Nowa oferta:
1) Program INSERT – 1 grupa 10 osób, zgłoszenia do pani E. Gorczycy.
2) Bank – warsztaty - 1 grupa 10 osób, zgłoszenia do pani E. Gorczycy.
3) Organizator ruchu turystycznego. (1 grupa 10 osób, zgłoszenia do pani D. Wojtyniak)
4) System prezentacji w biznesie. (1 grupa 10 osób, zgłoszenia do pani D. Wojtyniak)
5) Barman. (1 grupa 10 osób, zgłoszenia do pani D. Wojtyniak)
6) Animacja czasu wolnego. (2 grupy po 10 osób, zgłoszenia do pani D. Wojtyniak)
7) Obsługa eventów. (2 grupy po 10 osób, zgłoszenia do pani D. Wojtyniak)
8) Staże zawodowe. (10 osób, zgłoszenia do pani D. Wojtyniak)

W ramach projektu
Regionalny system informacji edukacyjno-zawodowej
południowo-zachodniego regionu woj. dolnośląskiego (REGSI)

 w bieżącym roku szkolnym organizowane będą dla uczniów ZSOiZ zajęcia z doradztwa edukacyjno - zawodowego:
1) I grupa - zgłoszenia do pani E. Gorczycy.
2) II grupa - zgłoszenia do pani B. Smoleńskiej (Zięciny)
3) III grupa - zgłoszenia do pani D. Wojtyniak
 

zastępstwa piątek 20.10.2017 r

Krystyna Hucał  
lekcja opis zastępca uwagi    podpis       
1 2 2TŻ(1) - Procesy technologiczne w gastronomii, ST,L4,Płatne Dorota Biernat      
2 2 2TŻ(1) - Procesy technologiczne w gastronomii, ST,L4,Płatne Dorota Biernat      
3 2 2TŻ(1) - Procesy technologiczne w gastronomii, ST,L4,Płatne Dorota Biernat      
4 2 2TŻ(1) - Procesy technologiczne w gastronomii, ST,L4,Płatne Dorota Biernat      
5 2 2TŻ(1) - Procesy technologiczne w gastronomii, ST,L4,Niepł Małgorzata Plis-Lozer złączenie grup    
6 2 2TŻ(1) - Procesy technologiczne w gastronomii, ST,L4,Niepł Małgorzata Plis-Lozer złączenie grup    
7 2 2TŻ(1) - Procesy technologiczne w gastronomii, ST,L4,Niepł Małgorzata Plis-Lozer złączenie grup    
8 2 2TŻ(1) - Procesy technologiczne w gastronomii, ST,L4,Niepł Małgorzata Plis-Lozer złączenie grup    
           
Barbara Smoleńska(Zięcina)  
lekcja opis zastępca uwagi    podpis       
1 1 1TSE(2) - Uczniowie przychodzą później   spedycja rozpoczyna od 3 lekcji    
2 1 1TSE(2) - Uczniowie przychodzą później   spedycja rozpoczyna od 3 lekcji    
5 1 1TSE(2) - Podstawy organizacji przedsiębiorstwa transportowo-spedycyjnego, 76,Del,Niepł Sylwia Czernatowicz zajęcia w bibliotece    
6 2 2TH - Godzina z wychowawcą, 14,Del,Niepł Barbara Sikora za 1 lekcję    
7 2 2TRS(3) - Uczniowie zwolnieni do domu   grupa reklamy zostaje    
8 2 2TRS(3) - Uczniowie zwolnieni do domu   grupa reklamy zostaje    

 

Slajd na głównej: 
nie