Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
8:00- 8:45 |
MP 3TŻ t gastronomi
|
MP 3TŻH-2/3 t gastronomi
|
|
|
MP 4PTŻ t_pl.ż.pr.g
|
2 |
8:50- 9:35 |
MP 3TŻ t gastronomi
|
MP 3TŻH-2/3 t gastronomi
|
MP 3TŻ t gastronomi
|
|
|
3 |
9:40-10:25 |
MP 3BKC-1/2 t gastronomi
|
|
EO 1TŻ plast.
|
MP 2BKC-1/2 t gastronomi
|
|
4 |
10:40-11:25 |
MP 3BKC-1/2 t gastronomi
|
|
MP 1TŻ t_wyp. z.gas
|
MP 2BKC-1/2 t gastronomi
|
|
5 |
11:30-12:15 |
MP 3TŻH-2/3 t gastronomi
|
|
MP 2BKC-1/2 t_wyp.z gast
|
MP 4PTŻ p_p.pl.ż.gas
|
|
6 |
12:20-13:05 |
MP 3TŻH-2/3 t gastronomi
|
SL 2TH p_pr.sł.p
|
|
MP 4PTŻ p_p.pl.ż.gas
|
|
7 |
13:15-14:00 |
MP 3TŻ t_zas.ż.czł
|
SL 2TH t_org.pr.pię
|
|
MP 3TŻ t gastronomi
|
|
8 |
14:05-14:50 |
|
|
|
MP 3TŻ t_zas.ż.czł
|
|
|