„ŚWIĄTECZNY KIERMASZ Z SERCEM” już 19 grudnia 2016 r. !!!
19 grudnia 2016 roku na terenie naszej szkoły odbędzie się już po raz drugi „ŚWIĄTECZNY KIERMASZ Z SERCEM”, tym razem dedykowany 21 miesięcznej Zuzi, która choruje na Zespół Jouberta.
Rodzice małej Zuzi bardzo chętnie skorzystają z pomocy. Zespół Jouberta to bardzo rzadka grupa chorób z opóźnieniem rozwoju oraz wadami wrodzonymi, która zdarza się raz na 80 000 urodzeń i wymaga ogromnych nakładów finansowych.
Inicjatorami tej akcji są: Pan Szymon Przystupa, właściciel firmy „Cooking for all - GOTOWANIE DLA WSZYSTKICH” i ambasador firmy Bonduelle, który współpracuje z Zespołem Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Bolesławcu oraz Pani Małgorzata Plis-Lozer- nauczycielka przedmiotów gastronomicznych w naszej szkole. Szefowie kuchni Dolnego Śląska będą wraz z uczniami ZSOiZ przygotowywać świąteczne potrawy, które będzie można nabyć w holu i sali bankietowej już od godziny 10:30.
Zapraszamy do uczestniczenia w tej szlachetnej akcji!
Rodzice małej Zuzi bardzo chętnie skorzystają z pomocy. Zespół Jouberta to bardzo rzadka grupa chorób z opóźnieniem rozwoju oraz wadami wrodzonymi, która zdarza się raz na 80 000 urodzeń i wymaga ogromnych nakładów finansowych.
Inicjatorami tej akcji są: Pan Szymon Przystupa, właściciel firmy „Cooking for all - GOTOWANIE DLA WSZYSTKICH” i ambasador firmy Bonduelle, który współpracuje z Zespołem Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Bolesławcu oraz Pani Małgorzata Plis-Lozer- nauczycielka przedmiotów gastronomicznych w naszej szkole. Szefowie kuchni Dolnego Śląska będą wraz z uczniami ZSOiZ przygotowywać świąteczne potrawy, które będzie można nabyć w holu i sali bankietowej już od godziny 10:30.
Zapraszamy do uczestniczenia w tej szlachetnej akcji!