„Kucharz Postać Pozytywna - jako wprowadzenie i zachęcenie do warsztatów kulinarnych w przyszłości”- spotkanie z Robertem Polińskim
W dniu 22 maja 2017 roku w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. mjr. H. Sucharskiego w Bolesławcu uczniowie klas gastronomicznych I,II,III TŻiUG, mogli uczestniczyć w warsztatach Pana Roberta Polińskiego zatytułowanych: „Kucharz Postać Pozytywna - jako wprowadzenie i zachęcenie do warsztatów kulinarnych w przyszłości”. Mistrz, na swoim przykładzie uświadomił zebranym jak różne są możliwości zdobycia wymarzonej, satysfakcjonującej pracy. Po wykładzie nadszedł czas na „małe co nieco”- degustację deseru Carte Dor â.
Spotkanie to (mamy wielką nadzieję), jest wprowadzeniem do serii warsztatów/spotkań, na których pod okiem tak znamienitego kucharza będziemy zdobywać wiedzę i doświadczać przeróżnych kulinarnych wrażeń.
Pan Robert Poliński -Regionalny Szef Kuchni Unilewer (Knorr), urodził się we Wrocławiu 1968 roku, gdzie się wychowywał i uczył. Czynny zawodowo od 1992 roku. W ciągu tych lat pracował w hotelach i restauracjach jako szef kuchni, kuchmistrz oraz kucharz. Bierze udział w reklamach TV na rynku polskim oraz europejskim dla Brand Development Knorr. Autor wielu artykułów kulinarnych na portal www.przepisy.pl.
Spotkanie to (mamy wielką nadzieję), jest wprowadzeniem do serii warsztatów/spotkań, na których pod okiem tak znamienitego kucharza będziemy zdobywać wiedzę i doświadczać przeróżnych kulinarnych wrażeń.
Pan Robert Poliński -Regionalny Szef Kuchni Unilewer (Knorr), urodził się we Wrocławiu 1968 roku, gdzie się wychowywał i uczył. Czynny zawodowo od 1992 roku. W ciągu tych lat pracował w hotelach i restauracjach jako szef kuchni, kuchmistrz oraz kucharz. Bierze udział w reklamach TV na rynku polskim oraz europejskim dla Brand Development Knorr. Autor wielu artykułów kulinarnych na portal www.przepisy.pl.