Gastronomik na YouTube - wielka lekcja kuchni roślinnej online!
Temat modny i na czasie – coś więcej o kuchni roślinnej!
Jak wiemy w programie szkół gastronomicznych ciągle brakuje interesujących tematów o kuchni roślinnej, dlatego ambasadorzy projektu Chefs For Change - Dominika Targosz, Grzegorz Łapanowski, Maria Przybyszewska, Patryk Szczepański oraz dr hab. prof. UMK. Jarosław Dumanowski wyszli naprzeciw naszym oczekiwaniom i zaoferowali coś od siebie!
Uczniowie z wybranych klas ZSOiZ w Bolesławcu, wraz z nauczycielami prowadzącymi lekcje, wezmą udział w bezpłatnej prezentacji (każdy z uczestników zostanie o tym poinformowany przez nauczycieli przed logowaniem).
Serdecznie zapraszamy członków naszej społeczności szkolnej do wspólnego oglądania!
Dołącz do nas pod warunkiem, że:
chcesz dowiedzieć się czegoś więcej o kuchni wege, dla siebie i dla budowania swojej wiedzy i umiejętności zawodowych, możesz (nie masz w tym czasie innych zajęć lekcyjnych ???? ) i chcesz!
Szczegóły wydarzenia:
- zaloguj się 1 marca 2021r. o godzinie 12.00 pod podany link:
https://www.youtube.com/watch?v=g5HdFHJvLoo&fbclid=IwAR2NgIb91YsThg1yBWRNGbpnjh14XKd9kVxSdmV8ta4tOwFs_7hOhOojh6w
Czas trwania: 1 godz. 45 min
kiedy? 1 marca 2021r., 12.00-13.45
gdzie? Transmisja LIVE na Youtube RoślinnieJemy
z kim? ambasadorami i ambasadorkami projektu Chefs For Change - Dominiką Targosz, Grzegorzem Łapanowskim, Marią Przybyszewską, Patrykiem Szczepańskim oraz dr hab. prof. UMK. Jarosławem Dumanowskim!
o czym? o kuchni roślinnej w polskim, pysznym, intuicyjnym wydaniu
dla kogo? Uczniów i nauczycieli szkół gastronomicznych i wszystkich osób, które chciałyby zacząć swoją przygodę z roślinnym gotowaniem lub usystematyzować wiedzę na jego temat.
To nie wszystko - to wydarzenie rozpocznie cały miesiąc kolejnej edycji Akademii RoślinnieJemy! - https://fb.me/e/6G4OVKsIs
To wymarzona okazja, żeby zgłębić tajniki roślinnej diety i produktów.
Koordynatorem działania szkolnego jest Pani Anna Nowak oraz Pan Maciej Pronkiewicz.