Idąc tropem dobrych warsztatów kulinarnych …
![61911735_2289720557787547_4052697562451279872_n (Copy).jpg](/sites/default/files/plik/u5/61911735_2289720557787547_4052697562451279872_n%20%28Copy%29.jpg)
Kolejny raz zaglądamy na dział gastronomiczny Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. mjra H. Sucharskiego. W pracowniach, dwie grupy uczniów ze Szkoły Podstawowej im. Józefa Piłsudskiego w Nowej Wsi brały udział w słodkich warsztatach, które odbyły się 3 i 4 czerwca 2019r.
Młodzi kucharze z wielkim zapałem i zaangażowaniem wzięli się do pracy. Na efekty nie trzeba było zbyt długo czekać. Po prostu – palce lizać! Obie grupy przygotowywały słodkie nadziewane babeczki, muffinki czekoladowe oraz rurki z kremem, racuchy i pizzę. Zajęcia były prowadzone przez p. Annę Nowak, Małgorzatę Plis-Lozer oraz Jolantę Lewicką we współpracy z uczniami klasy I TŻiUG: Natalii Kiełczyńskiej, Magdaleny Sondaj, Luizy Ostrowskiej, Klaudii Mozgwy, Marka Adamarczuka oraz Marka Stawinogi z klasy II TŻiUG i opiekuna grup pani Małgorzaty Drozd.
Młodzi kucharze z wielkim zapałem i zaangażowaniem wzięli się do pracy. Na efekty nie trzeba było zbyt długo czekać. Po prostu – palce lizać! Obie grupy przygotowywały słodkie nadziewane babeczki, muffinki czekoladowe oraz rurki z kremem, racuchy i pizzę. Zajęcia były prowadzone przez p. Annę Nowak, Małgorzatę Plis-Lozer oraz Jolantę Lewicką we współpracy z uczniami klasy I TŻiUG: Natalii Kiełczyńskiej, Magdaleny Sondaj, Luizy Ostrowskiej, Klaudii Mozgwy, Marka Adamarczuka oraz Marka Stawinogi z klasy II TŻiUG i opiekuna grup pani Małgorzaty Drozd.