Kolejne słodkie warsztaty za nami
1 kwietnia 2019r. uczniowie klasy III Publicznej Szkoły Podstawowej Zakonu Pijarów im. ks. Stanisława Konarskiego w Bolesławcu po raz drugi wzięli udział w warsztatach kulinarnych w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. H. Sucharskiego w Bolesławcu. Tym razem dzieci piekły rogaliki drożdżowe z marmoladą i lukrem. Mali kucharze z wielkim zapałem i zaangażowaniem wzięli się do pracy. Na efekty nie trzeba było zbyt długo czekać. Po prostu – palce lizać! Zajęcia były prowadzone przez p. Annę Nowak i Małgorzatę Plis-Lozer we współpracy z uczniami klasy I TŻiUG: Aleksandry Machnio, Natalii Kiełczyńskiej, Magdaleny Sondaj oraz wychowawcy klasy pani Jolanty Wołoszyn.
Fot. Paweł Domzalski
Więcej zdjęć TUTAJ