Kulinarne dzieła w ramach przygotowań do konkursu
We wtorek 08 października 2019 roku uczniowie Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. mjra Henryka Sucharskiego w Bolesławcu Eryk Sula (2TŻiUG) i Kacper Bachór (4TŻiUG) w ramach przygotowań do konkursu kulinarnego pracowali w swoim wolnym czasie pod okiem naszego absolwenta Patryka Ulbrycha z restauracji AutoPort Godzieszów. Przygotowali pure z buraka, pure z bakłażana z czosnkiem fermentowanym, jajko poszetowe, kaszotto z bulgur z bakłażanem i leśnymi grzybami oraz pasztet z selera z popiołem z bakłażana. Miło nam, ze nasi absolwenci znajduja czas i chętnie wracają w mury naszej szkoły.
![71588906_815275652221469_8694240763296350208_n.jpg](/sites/default/files/plik/u5/71588906_815275652221469_8694240763296350208_n.jpg)
![71634579_2383662708628795_5380020955756101632_n.jpg](/sites/default/files/plik/u5/71634579_2383662708628795_5380020955756101632_n.jpg)
![71803729_463039700978697_1416773371508555776_n.jpg](/sites/default/files/plik/u5/71803729_463039700978697_1416773371508555776_n.jpg)
![71782059_392875038308961_9043352150545006592_n.jpg](/sites/default/files/plik/u5/71782059_392875038308961_9043352150545006592_n.jpg)
![72595849_519860618829290_8544733703341867008_n.jpg](/sites/default/files/plik/u5/72595849_519860618829290_8544733703341867008_n.jpg)
![72032570_2561199790780813_2264322048534773760_n.jpg](/sites/default/files/plik/u5/72032570_2561199790780813_2264322048534773760_n.jpg)