Słodko, głośno i radośnie w naszych pracowniach gastronomicznych jest cały rok!
Kolejny raz Zespół Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. mjra Henryka Sucharskiego gościł w swoich progach wychowanków Prywatnego Przedszkola Oxpress z Bolesławca. Maluszki wypiekali jabłka w szlafroczkach oraz zajadali słodkie, świeże truskawki z czekoladą i pysznymi sosami. Dla chętnych serwowaliśmy lody z dodatkami.
Opiekunami podczas warsztatów były pani Anna Nowak oraz Małgorzata Plis-Lozer. Natomiast niezawodną ekipą pomagającą przy warsztatach gastronomicznych byli uczniowie z klasy I TZiUG: Klaudia Mozgwa, Adrian Kotulski, Adam Michalak, Eryk Sula, Marcin Wachowicz oraz Marek Stawinoga z klasy II TZiUG.
Opiekunami podczas warsztatów były pani Anna Nowak oraz Małgorzata Plis-Lozer. Natomiast niezawodną ekipą pomagającą przy warsztatach gastronomicznych byli uczniowie z klasy I TZiUG: Klaudia Mozgwa, Adrian Kotulski, Adam Michalak, Eryk Sula, Marcin Wachowicz oraz Marek Stawinoga z klasy II TZiUG.