Sukces Bartka Białego, absolwenta ZSOiZ w Arte Culinaria Italiana
W sobotę 23.02.2019 r., w augustowskim Hotelu Warszawa * SPA & RESORT odbyła się 14. edycja Arte Culinaria Italiana. W kulinarnych zmaganiach uczestniczyły największe autorytety kulinarne w Polsce, adepci sztuki kulinarnej, gwiazdy telewizyjne oraz pasjonaci kuchni włoskiej. Dania kuchni włoskiej gotowali profesjonalni kurze pracujący w najlepszych krajowych restauracjach oraz osoby dobrze nam znane z ekranów telewizyjnych. Wśród nich widzieliśmy m.in.: Izabelę Trojanowską, Wandę Kwietniewską, Pawła Stasiaka, Zygmunta Chajzera. Tomasza Kozłowicza, czy Sebastiana Wątrobę.
Miło nam poinformować, że 1 miejsce w kategorii Profesjonaliści zajął absolwent Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. mjra Henryka Sucharskiego w Bolesławcu Bartosz Biały (Restauracja Ed Red – Warszawa), który wraz Łukaszem Kostrzewskim wykazał się wyjątkowym kunsztem kulinarnym. Do konkursu dla profesjonalistów zgłaszają się ekipy z hoteli z całej Polski, spośród których jury selekcyjne wyłania 12 najlepszych ekip.
Serdecznie gratulujemy Bartkowi sukcesu. Jesteśmy bardzo dumni.
Miło nam poinformować, że 1 miejsce w kategorii Profesjonaliści zajął absolwent Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. mjra Henryka Sucharskiego w Bolesławcu Bartosz Biały (Restauracja Ed Red – Warszawa), który wraz Łukaszem Kostrzewskim wykazał się wyjątkowym kunsztem kulinarnym. Do konkursu dla profesjonalistów zgłaszają się ekipy z hoteli z całej Polski, spośród których jury selekcyjne wyłania 12 najlepszych ekip.
Serdecznie gratulujemy Bartkowi sukcesu. Jesteśmy bardzo dumni.