Wyniki etapu szkolnego XXV OLIMPIADY WIEDZY O ŻYWIENIU I ŻYWNOŚCI 2020/2021
Z radością informujemy, że znamy już zwycięzców szkolnego etapu tegorocznej edycji Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności. W eliminacjach szkolnych wzięło udział 14 osób z klas gastronomicznych.
Oto zwycięzcy zawodów I stopnia:
I miejsce: Aleksandra Czyżewska kl. IV TZiUG
II miejsce: Paulina Kadysz kl. II PGH
Etap okręgowy olimpiady odbędzie się 04 grudnia 2020r. w Jeleniej Górze, w którym wezmą udział zwycięzcy zawodów I stopnia.
Tegorocznym tematem przewodnim olimpiady będzie: Współczesne oblicze cukrzycy i jej leczenie.
Oto zwycięzcy zawodów I stopnia:
I miejsce: Aleksandra Czyżewska kl. IV TZiUG
II miejsce: Paulina Kadysz kl. II PGH
Etap okręgowy olimpiady odbędzie się 04 grudnia 2020r. w Jeleniej Górze, w którym wezmą udział zwycięzcy zawodów I stopnia.
Tegorocznym tematem przewodnim olimpiady będzie: Współczesne oblicze cukrzycy i jej leczenie.