Skip to content Skip to navigation

Wyniki szkolnych eliminacji XXVI edycji Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności 2021/2022

.

12 października 2021r odbył się etap szkolny Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności 2021/2022, pod hasłem „Żywienie w profilaktyce chorób układu krążenia”.
W sumie 33 uczniów z Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych  im. mjra H. Sucharskiego w Bolesławcu walczyło o możliwość wzięcia udziału w etapie okręgowym olimpiady, ale ostatecznie wygrały uczennice z technikum żywienia i usług gastronomicznych: Nikola Tran Thanh, z klasy IV oraz Kornelia Przybylska z klasy III.
Serdecznie gratulujemy wszystkim  uczestnikom, a w szczególności Nikoli i Kornelii, życząc im powodzenia i wytrwałości w kolejnych etapach, tej jakże trudnej, olimpiady.
Za przygotowanie olimpiady były odpowiedzialne nauczycielki z działu gastronomicznego.

 
2_2.jpg

4_3.jpg

IMG_20211012_085608 (Copy).jpg

IMG_20211012_085602 (Copy).jpg

IMG_20211012_085542 (Copy).jpg

IMG_20211012_085940 (Copy).jpg

IMG_20211012_085946 (Copy).jpg

IMG_20211012_090143 (Copy).jpg

IMG_20211012_090149 (Copy).jpg

IMG_20211012_090146 (Copy).jpg

 Więcej zdjęć na FB
.

Typ: 
Zwykła