Wysłane przez moderator w czw., 10/28/2021 - 19:12
.
12 października 2021r odbył się etap szkolny Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności 2021/2022, pod hasłem „Żywienie w profilaktyce chorób układu krążenia”.
W sumie 33 uczniów z Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. mjra H. Sucharskiego w Bolesławcu walczyło o możliwość wzięcia udziału w etapie okręgowym olimpiady, ale ostatecznie wygrały uczennice z technikum żywienia i usług gastronomicznych: Nikola Tran Thanh, z klasy IV oraz Kornelia Przybylska z klasy III.
Serdecznie gratulujemy wszystkim uczestnikom, a w szczególności Nikoli i Kornelii, życząc im powodzenia i wytrwałości w kolejnych etapach, tej jakże trudnej, olimpiady.
Za przygotowanie olimpiady były odpowiedzialne nauczycielki z działu gastronomicznego.
W sumie 33 uczniów z Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych im. mjra H. Sucharskiego w Bolesławcu walczyło o możliwość wzięcia udziału w etapie okręgowym olimpiady, ale ostatecznie wygrały uczennice z technikum żywienia i usług gastronomicznych: Nikola Tran Thanh, z klasy IV oraz Kornelia Przybylska z klasy III.
Serdecznie gratulujemy wszystkim uczestnikom, a w szczególności Nikoli i Kornelii, życząc im powodzenia i wytrwałości w kolejnych etapach, tej jakże trudnej, olimpiady.
Za przygotowanie olimpiady były odpowiedzialne nauczycielki z działu gastronomicznego.
Więcej zdjęć na FB
.
Typ:
Zwykła