Spotkanie uczniów klasy IIITŻ z panem Bogdanem Nowakiem
Dnia 07 marca 2017 odbyło się spotkanie uczniów klasy IIITŻ z panem Bogdanem Nowakiem, właścicielem Hotelu Ambasada / Piwnicy Paryskiej w ramach zajęć innowacyjnych "Nauczanie przedmiotu zawodowego Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem metodą CLIL” na zaproszenie pani Edyty Chomiaczewskiej, autorki innowacji. Pracodawca opowiedział o rynku pracy, o swojej działalności. Przedstawił swoje doświadczenie zawodowe. Wskazał uczniom, przyszłym pracownikom branży gastronomicznej, czym powinni kierować się przy wyborze miejsca pracy, jakie zachowania są dobrze widziane przy wyborze personelu, jak powinno wyglądać poprawne CV. Pan Bogdan Nowak zwrócił uwagę na odpowiedzialność oraz istotność podejścia pracownika do wykonywanych obowiązków, kreatywność, elastyczność, umiejętność współpracy w zespole i podejścia do klienta. Uczniowie byli bardzo zadowoleni ze spotkania i życzyliby sobie takiego pracodawcy.
Uczniowie klasy IIITŻ wraz z panią Edytą Chomiaczewską dziękują panu Bogdanowi Nowakowi za poświęcony czas i ciekawy wykład.
Uczniowie klasy IIITŻ wraz z panią Edytą Chomiaczewską dziękują panu Bogdanowi Nowakowi za poświęcony czas i ciekawy wykład.